Presa Dif Broker


JP Fund felicita DIF Broker pentru Premiul IAIR al Portofoliului Administrat 

DIF Broker a fost onorat de World Finance pentru a 3-a oara in 4 ani
Global Banking & Finance Review a anunțat DIF Broker drept câștigător pentru anul 2011 "Cel mai bun Online Broker Europa de Vest 2011"
Pentru a doua oara consecutiv DIF Broker- Broker Online al anului 2011 in Europe de Vest
DIF Broker primește premiul de prestigiu de la World Finance
DIF Broker lanseaza o noua familie, cea a portofoliilor model auto-gestionate in parteneriat cu Dorsey Wright : Modele Tarilor DWA.


JP Fund felicita DIF Broker pentru Premiul IAIR al Portofoliului Administrat.

Lisabona, 7 Octombrie 2013, JP Fund Services SA felicita DIF Broker pentru primirea Excelentului Premiu din categoria Investitiilor Admininistrate, deasemenea pentru performanta lor cu Fondul de Investitii, Calificat la Ceremonia Premiilor IAIR 2013 sustinuta in cladirea Grupului Bursei de la Londra din ‘’Palazzo Mezzanote in Piazza Affari, Milan’’.

Peter Kristensen, CEO al JP Fund Services mentioneaza: ‘’ Suntem incantati sa recunoastem DIF Broker pentru succesul lor si pentru rolul detinut in administrarea investitiilor. Selectarea managerului potriviti este cruciala si pentru a pune impreuna un portofoliu administrat profitabil intetionand sa ofere riscuri solide de randamente ajustabile. ‘’Felicitam DIF Broker pentru un spectacor stelar in vremuri dificile’’.

Grupul JP Funds asista DIF Broker in structurarea si administratrea fondului de investitii si se concentreaza in general pe sprijinirea managerilor de investitii calificati prin furnizarea de structuri adecvate pentru noi strategii. Managementul si personalul au o experienta considerabila in pietele financiare si in industria de investitii alternative.


DIF Broker a fost onorat de World Finance pentru a 3-a oara in 4 ani:

Lisabona, 16 Mai 2013, Premiile World Finance’’ in fiecare an recunoaste cele mai bune case financiare din intreaga lume, reprezentand reperul de realizare si cele mai bune practice. Anul acesta DIF Broker a fost declarant cel mai bun Broker On-line din Euopa de Vest.

DIF Broker confirmă performanțele sale superioare pentru a 3-a oara in 4 ani, dintre toate companiile financiare din Europa de Vest. Ca un memento, DIF Broker a fost un finalist în ultimii 4 ani și a câștigat, în 2010, 2011 și 2013. Castigatorii Premiului ''World Finance'', sunt alesi de cititori si sunt singurele onoruri ale industriei oferite pe baza participarii la vot.

Paulo Pinto, COO al DIF Broker, dedica aceasta performanta ‘’angajatiilor nostrii  si clientilor nostrii loiali’’ adaugand: ‘’performanta reala nu este aceea de a ajunge in varf, o data, ci de a ramane acolo in mod regulat’’.

Despre DIF Broker

Fondat în 1999 DIF Broker a devenit un reper global în modele de investiții auto-gestionate. DIF Broker este un principal furnizor de tranzacționare cu acces direct la pietele bursiere si cu misiunea de a împuternici investitorii prin tehnologie și educație.


Global Banking & Finance Review a anunțat DIF Broker drept câștigător pentru anul 2011 al premiului de "Cel mai bun Online Broker Europa de Vest 2011"

Castigarea unui premiu poate avea un impact direct asupra succesului companiei, castigand doua premii in 2011 ca cel mai bun Broker Online din Europa de Vest, este o afirmatie a muncii pe care noi la DIF Broker o efectuam zilnic. Fiind recunoscult ca cel mai bun Broker Online din Europe de Vest de World Finance si de asemenea de Global Banking & Finance Review, ne lasa foarte mandrii dar si cu o mare responsabilitate, a declarant Paulo Pinto, COO al DIF Broker.

Global Banking & Finance Review este o revista on-line care a evoluat datorita nevoii tot mai mare pentru o imagine clara si echilibrata a stirilor informative si independente pentru sectorul bancar si industria financiara.

Acesta este primul an in care noi an rasplatit aceste institutii, care se straduiesc sa faca ce e mai bine pentru clientii lor. Premiile sunt de așteptat să devină un punct de referință pentru performanță în sectorul bancar și financiar și intenția noastră este de a oferi un indicator precis al conducerii Organizații ", a declarat S. Varun Director Global Banking & Finance Review.


Pentru a doua oara consecutiv.

DIF Broker- Broker Online al anului 2011 in Europe de Vest

DIF Broker este mândru să anunțe că, pentru al doilea an consecutiv revista World Finance a numit DIF Broker, cel mai bun broker on-line din Europa de Vest

Premiile World Finance sunt simbolul cel mai ravnit din aceasta industrie financiara acordat annual. Paulo Pinto COO al DIF Broker mentioneaza: Este imbucurator sa vedem eforturile DIF Broker de a crea o cultura a increderii si satifcatie a clientilor au dus la un alt an de recunoastere din partea World Finance. Premiul este rezultatul direct al muncii asidue și profesionalismului tuturor angajatilor DIF Broker ".

Judecatorii considera ca ‘’ Trade the World with DIF Broker’’ este mai mult decat un simplu slogan, DIF ofera cea mai cuprinzatoare gama de produse intr-o larga varietate de piete bursiere.

Clientii DIF Broker au fost asigurati cu toate aparatele necesare pentru a le permite sa reuseasca la cotatii in timp real, o suita completa de grafice cu instrumente analitice si un serviciu de stiri financiare multi-feed.

DIF Broker ofera materiale educationale excelente pentru clientii sai, care din nou le ofera un avantaj in comparatie cu alti Brokeri.

Pentru mai mult de 10 ani DIF Broker a fost angajat pentru a oferi servicii excelente clientilor, permițând investitorilor să aibă acces la instrumente de investiții profesionale. Acum, pentru al doilea an consecutiv DIF Broker demonstreze că a excelat în două categorii principale de inovare, management de portofoliu pentru investitorii privați, servicii Private Broker.


DIF Broker primește premiul de prestigiu de la World Finance

DIF Broker: Cel mai bun Online Broker, Europa de Vest, 2010

Recunoscând angajamentul inovatiei, World Finance a selectat DIF Broker pentru a primi prestigiosul premiu Best Online Broker Europa de Vest 2010. Este acum offcial ca DIF Broker a fost votat cel mai bun Online Broker, Europa de Vest. Succesul observat numai de către clienții și partenerii a fost acum recunoscută de către revista World Finance, cu premiul anual pentru 2010.

Acest premiu este o consecinta prezenta constant a a excelentei si cea mai mare concentratie asupra serviciului client.  DIF Broker nu a intenționat niciodată să fie cel mai mare din Europa, dar întotdeauna a vrut să fie cel mai bun ", a declarat Paulo Pinto Chief Operating Officer.

Când DIF Broker a fost anunțat drept câștigător la nominalizarea "Cel mai bun Online Broker, Europa de Vest, 2010" a fost doar o consecință a nivelului ridicat al capacității competitive, inovație și originalitate, nivelului de transparență în toate procesele noastre, acoperirea geografică , si a managementului proiectului. Un fapt important in criteriul alegerii este impactul global al noului produs ‘’display’’.

In ‘’fast-paced’’ (cu mersul repede) o lume interconectata, DIF Broker a stabilit un website niche care le permite investitoriilor sa preia controlul asupra potofoliilor lor, facand ceea ce doresc, cand doresc si unde doresc folosing platformele DIF Freedom.

"Brokeraj online joacă un rol din ce în ce important în managementul capitalului ca multi investitori folosesc soluții de investiții on-line", a adăugat Pinto.


DIF Broker lanseaza o noua familie, cea a portofoliilor model auto-gestionate in parteneriat cu Dorsey Wright : Modele Tarilor DWA.

(15/12/2009) - În efortul său continuu de a face investiTII mai accesibile pentru investitorii DIF Broker a anuntat astazi lansarea a DWA- Modele de Tari, un portofoliu cu comision redus pe baza de investiții internaționale.

Pentru moment de peste 10 ani DIF Broker a oferit asistență profesională pentru investitorii care doresc să-și diversifice portofoliul lor din întreaga lume facand investiții de zi cu zi la nivel mondial pentru a atinge obiectivele de investitii dorite.

Aceste Modele de Tari sunt proprietatea Dorsey Wright & Associates si 6 din aceste modele (Canada, Australia, UK, Germania, Suedia si Hong Kong) au fost lansate si sunt complet automate. Aceste modele care pornesc de la o investitie minima de 25.000 Euro face mai usor pentru investitorii individuali de a avea acces la o diversificare pe o piata diferita, intr-o moneda diferita.

Lansarea Modelelor de Tara urmează inițiativa anteriorare cu Dorsey Wright in 2006 cu lansarea modelelor de rotație cu ETF-uri. Printre modelele de rotație cele mai de succes, Cele mai de succes sunt , Sectorul SUA, Country Rotation Model, oferind expunere pe piețele externe cu costuri reduse, oferind ETF-uri.