Misiuni & Principii


Misiunea DIF Broker este de a muta globalizarea pietelor de capital din domeniul exclusiv in realitatea investitorului de zi. Noi ajutam investitorii sa acceseze pietele internationale de capital.

DIF Broker considera ca tot mai multi oameni vor sa tranzactioneze Actiuni la nivel global si viziunea DIF Broker este sa devina un broker global pentru investitorii de rand din intreaga lume, interesati in adaugarea de active si derivate internationale in portofoliile lor de investitii.

DIF Broker vrea să-și extindă capacitățile de distribuție la nivel mondial, cu brokeri sau portaluri din întreaga lume. Oferte bazate pe repartizarea veniturilor este centrul strategiei de marketing al DIF Broker.

Investiția internațional este o experiență provocatoare pentru marea majoritate a investitorilor de retail.

La DIF Broker nu vrem ca investiția să fie confuză și periculoasa pentru investitorul care vrea sa investească la nivel global și, de aceea, noi oferim un cont demo pentru clienți pentru a deveni mai sofisticați în investițiile online și în oportunitățile internaționale.

Temerile DIF Broker sunt acelea ca investitorii și în mod special investitorii Europeni, nu sunt adecvat pregătiți pentru ziua în care vor trebui să aibă o mare responsabilitate pentru propriile investiții financiare.

DIF Broker consideră, ca și broker, o datorie, promovarea educației pentru investitori.