De la Biroul COO-ului

Bine ati venit la DIF Broker.

Îmi face o deosebită plăcere să vă urez bun venit pe site-ul DIF Broker. Sper ca portalul nostru creează o oportunitate pentru clienții noștri fideli și vizitatorii din întreaga lume in a afla mai multe despre operațiunile noastre de ultima generatie. Sectorul financiar este unul dintre cele mai dinamice din lume. Necesitatea de a modifica și adapta este continuă. Este reusita noastra ca DIF Broker sa fie considerat cel mai bun furnizor de servicii financiare din Europa de Vest, dar numai unei comunitati de investitori increzatori.


Tranzitiile lumii de la inflație la deflație și apoi, probabil, de la deflație la inflație, investitorii de retail tind sa-si mute activele lor financiare personale din depozite in investiții. O vedem ca un rol al nostru să sprijinim orice schimbare in fundamentele economiei reflectate în piețele de capital. Nu contează care este nivelul constintelor dumneavoastra în investițiile financiare, noi vă vom întâlni la acel nivel și vă vom oferii soluții financiare, sprijin profesional și educație continuă.


Afacerea noastra este fundamental personal. Ca un broker european ne sprijinim clienții din întreaga noastra lume în furnizarea unui serviciu de brokeraj tradițional și furnizarea numeroaselor modele de investitii prin managementul de portofoliu. Obiectivul nostru este de a vă oferii ‘’gaura de un sfert de inch și nu burghiul de un sfert de inch ‘’ pentru a permite dezvoltarea investițiilor dvs.

Folosind tehnologia proprietate a Dorsey Wright & Associates, oferim instrumente de investiții puternice, care va vor ajuta să deveniti mai bogat, să investiti cu înțelepciune și sa construim relatii stranse de afaceri pe termen lung, pentru că afacerea noastră, chiar dacă este in format electronic. este fundamental personala.

Odata inacesibila pentru investitori, pacea mintii poate fii acum o realitate pentru investitorii pe termen lung, cu modele automate. Dif Broker face posibil, pentru oricine să isi urmeze portofoliul de investitii de oriunde doreste. Atunci când se face o tranzactie, un e-mail este trimis automat clientului, metionand ca exemplu '' MODELUL DUMNEAVOASTRA a vândut un ANUMIT STOC si a fost înlocuit cu UN ALT STOC CU O MAI PUTERNICĂ puterea relativă''. Acest STOC este AUTOMAT ALOCAT IN CONT într-un anumit model. Nimic mai simplu.

Dacă sunteți un investitor îngrijorat și fara experimenta încă in puterea modelelor noastre de investitie, sincer vă îndemnam să faceți acest lucru.

Vă mulțumim pentu alegerea DIF Broker ca si companiei pentru servicile dumneavoastra financiare. Aștept cu nerăbdare să va intalnesc

Paulo Pinto