Serviciul IB


Acordul Introducing Broker

DIF Broker dorește extinderea capacități de distribuție la nivel mondial prin intermediul parteneriatelor "Introducing Brokers" din întreaga lume. DIF Broker vrea să ajute investitorii la nivel global sa ofere acces la piețele internaționale de capital și sa isi gestioneze strategiile de investiții, on-line.

DIF Broker vrea să furnizeze servicii lingvistice specializate, știind ca există multe domenii de precautie atunci când tranzactionezi cu un Broker Global. Acesta este motivul pentru care un ''Introducing Broker'' va ajuta astfel incat comunicarea sa fie usoara si precisa, serviciile specializate sunt semnul distinctiv al relatiei DIF Broker cu reteaua de ''Introducing Brokers''.

Suntem dedicati sa furnizam brokerilor nostrii instrumentele de care au nevoie pentru a servi cel mai bine clientii lor. DIF Broker intelege nevoile unui IB asa ca, lasati-ne sa va ajutam.

Daca sunteti interesat sa va alaturati ca si IB va rugam sa contactati pe COO-ul nostru,  Paulo Pinto la nr de telefon: 00351 211201595 sau e-mail Paulo [dot] Pinto [at] dif.pt

Contactati-ne pentru a devenii un corespondent strain ca si Introducing Broker.

Pentru a functiona ca IB este necesar sa indepliniti conditiile cerute de DIF Broker în ceea ce privește integritatea etică și financiara. În plus un IB trebuie să demonstreze că functioneaza intr-o zonă de afaceri care este acreditata de propria autoritate de reglementare.

"’Ofera clientilor dumneavoastra acces la una dintre cele mai sofisticate platforme de tranzactionare on-line la nivel global, si oportunitatea de a castiga comisioane semnificative in functie de activitatea de tranzactionare a clientiilor."

Ce este un Introducing Broker?

Un Introducing Broker este o persoana sau o firma care a stabilit o relatie cu o firma de brokeraj. Un IB este responsabil pentru mentinerea relatiilor cu clientii si oferirea suportului de care clientii au nevoie unde va primi comision in functie de forta vanzarilor. Cu toate acestea, un IB nu poate accepta fonduri de la clienții săi, și, ca urmare, toți clienții introdusi de un IB trebuie să se deschidă și să mențină conturile la DIF Broker.