Global Banking & Finance Review au anunțat DIF Broker drept câștigător pentru cel mai bun Online Broker, Europa de Vest pentru 2011''.

"Câștigarea unui premiu poate avea un impact direct asupra succesului unei organizații, castigand doua premii in 2011 pentru cel mai bun Online Broker din Europa de Vest, este o afirmatie a muncii de calitate pe care noi, la DIF Broker o indeplinim zilnic. Fiind recunoscut ca cel mai bun Online Broker din Europa de Vest de World Finance și, de asemenea, prin Global Banking & Finance Review, ne face foarte mândrii, dar și cu o mare responsabilitate ", a spus Paulo Pinto COO al DIF Broker.

Global Banking & Finance Review este o revistă on-line, care a evoluat ca urmare a nevoii tot mai mari pentru o imagine mai echilibrată a știrilo informative și independente pentru sectorul bancar și financiar global.

Site-ul Global Banking & Finance Review este evaluat a fi una dintre cele mai puternice site-uri de internet de Alexa.

''Acesta este primul an in care am rasplatit aceste institutii care ofera tot ce este mai bun pentru clientii lor. Premiile sunt de așteptat să devină un punct de referință pentru performanță în sectorul bancar și financiar și intenția noastră este de a oferi un indicator precis ale celor mai importante organizații ", a declarat S. Varun Director Global Banking & Finance Review.''

Premiile Global Banking & Finance Review sunt alese de o comisie de experti.

Castigatorii

Descarcă DEMO Gratuit
Verificare Text