Contracte Futures


Contractele Futures sunt contracte financiare care obligă cumpărătorul să achiziționeze un activ sau vânzătorul vândă un activ, cum ar fi o marfă fizică sau un instrument financiar, la o dată viitoare predeterminată și un preț determinat.
 

Contractele Futures sunt un instrument al cărui risc este direct proporțional cu potențialul de rentabilitate. Rentabilitatea este mai mare decât piața spot datorita efectului de levier. Toate Contractele Futures - care se tranzacționeaza în mediu complet reglementat și, prin urmare, transparent - acoperă o gamă largă de produse, pot avea active subadiacente financiare sau nefinanciare, și variază de la Indici Bursieri, Acțiuni, Ratele dobânzilor, schimbul de mărfuri sau perechi valutare. Prin urmare aceste produse oferă clienților avantaje majore într-o varitate de activități speculative precum și în activități de hedging.

Portofoliile diversificate trebuie să conțină cel puțin un Contract Futures de aceea la DIF Broker vă oferim oportunitatea de a tranzacționa aceste produse financiare pe toate piețele bursiere majore din lume.

Prin platforma noastră de tranzacționare Dif Freedom, clienții noștrii au avantajul de a putea tranzacționa toate Contractele Futures on-line, ceea ce înseamnă că pot obține executarea ordinelor pe cele mai importante piete din Asia, SUA și Europa în doar câteva secunde.

Dif Broker ofera toate contractele ale celor mai mari mărfuri cât și a celor de Petrol și Aur. Cu o astfel de diversitate de produse, aceste piețe par ca fiind ideale pentru protejarea investițiilor, în măsura în care garantează protecția împotriva unor posibile schimbări nefavorabile viitoare ale prețurilor activelor sau ale materiilor prime.

În ceea ce privește profilurile de risc, participanții la piețele la termen pot fi împărțite în două grupe majore: speculatori, pe de o parte, și hedgerii , pe de altă parte, adică, cei care sunt dispuși să își asume riscuri și cei care doresc să le evite. Lichiditatea pieței rezultă din activitatea acestor actori.

Brokerii noștrii vă vor îndruma și vor plasa ordinele pentru dumneavoastra pe toate piețele bursiere fără un cost suplimentar, ceea ce înseamna că nu contează ce produs dorești să tranzacționezi, noi, la DIF Broker, îl putem oferi.

Tranzactionarea Contractelor Futures poate fi foarte profitabilă, dar, de asemenea, implicit există un nivel mai mare de risc. Vă recomandăm să discutați aceste activități de tranzacționare cu Administratorul Contului dumneavoastră sau cu un specialist din echipa DIF Broker. Tranzacționare de Contracte Futures implică, din partea investitorului, o implicare personală ridicată și un interes activ pe piață.

 

Lista Contracte Futures Online.

Lista Contracte Futures Offline.