Declinarea de Responsabilitate


Aceste pagini conțin informații despre serviciile și produsele DIF Broker. Materialul este doar prezentat și informațiile existente aici nu constituie o solicitare în vederea achiziționării sau vânzării de orice marfă, de acțiune sau de investiții, nici să servească drept bază pentru orice decizie de investiție.

DIF Broker nu garantează acuratețea sau caracterul complet al informațiilor sau a analizelor furnizate. DIF Broker nu este răspunzătoar pentru orice client sau terță persoană, pentru exactitatea informațiilor sau a oricăror cotații de piață furnizate prin intermediul acestui serviciu unui client, nici pentru orice întârzieri, inexactități, erori, întreruperi sau omisiuni în livrarea acestora, pentru orice daune directe sau indirecte care decurg din, sau ocazional de, așa zisele întârzieri, inexactități, erori, întreruperi sau omisiuni, sau pentru orice întrerupere a serviciului. DIF Broker nu acceptă nicio responsabilitate sau răspundere pentru conținutul oricărui alt site, fie conectate cu acest site sau nu, sau consecințelor navigarii dumneavoastră asupra conținutului altui site.

Tranzacționare de schimb valutar și de investiții în instrumente financiare derivate pot fi foarte speculative și pot duce la pierderi, precum și profituri. Schimbul valutar și tranzacționarea derivativelor nu este potrivită pentru mai mulți membri și numai capitalul de risc trebuie considerat. Siteul nu ia în considerare obiectivele de investiții speciale, situația financiară sau cerințele specifice utilizatorilor individuali. Trebui să analizati cu atenție situația dumneavoastră financiară și să consultați consilierii financiari în ceea ce privește situația dumneavoastră financiara înainte de a face orice investiție sau intrarea în orice tranzacții. Siteul DIF Broker poate fi accesat din întreaga lume. Cu toate acestea ar putea exista cazuri când acțiunile sau instrumentele financiare descrise nu sunt permise, din punct de vedere legal, pentru toate grupurile de investitori în toate zonele de jurisdicție sau care accesul la aceste site-uri pot face obiectivul unor restricții legale. Utilizatorii cărora astfel de interdictie juridică se aplică nu le este permis accesul la acest site.

Accesarea acestui site nu va face utilizatorul un client al DIF Broker. DIF Broker nu va datora acestor utilizatori orice angajamente sau responsabilități, ca urmare a acesării acestuia.

Pe site, alte companii pot face publicitate serviciilor lor prin intermediul link-urilor și bannerelor. DIF Broker nu acceptă nici o responsabilitate sau răspundere pentru serviciile oferite de către orice alt site sau companie pe care o puteți vizita ca urmare a acesării unor astfel de link-uri sau bannere. Dacă vă decideți să acționați în orice astfel de informații sau oferte, faceți acest lucru în totalitate pe propria responsabilitate.

Diferite părți ale acestui site sunt disponibile în mai multe limbi. DIF Broker nu va fi responsabil pentru orice traducere eronată, inadecvată sau care induc în eroare față de versiunea originală care este cea în limba engleză.