DIF Freedom - Comunicații Firewall/Proxy

DIF Freedom comunică cu serverul de tranzacționare prin diferite porturi TCP. Platforma clientului încearcă să detecteze automat setările de comunicații corecte prin configurarea Internet Explorer.

Dacă aveți probleme cu utilizarea platformei DIF Freedom și sunteti situat în spatele unui server proxy sau firewall, verificați cu administratorul de sistem dacă porturile relevante sunt deschise după cum urmează:

Pentru cele mai bune performante

  • Port 1001 ar trebui să fie deschis în firewall/server proxy pentru ieșirea de acces la canalsimul.difbroker.com (adresa IP 193.178.175.38). Acest port este utilizat pentru comunicații criptate cu serverul de tranzacționare.

  • Un port HTTP (port 80 sau 8080) trebuie să fie deschis; acest port este utilizat pentru descărcări de programe și pentru paginile web în Platforma Clientului.

Soluția Optimă

Resetează Setările Serverului
Numele Serverului de Tranzactionare canalsimul.difbroker.com
Utilizeaza HTTP Nu
Port 1001(trebuie să fie deschis în Firewall)
Setările Serverului Proxy
Conectare Via  Proxy Server Nu
Versiunea Protocolului SOCKS N/A
Numele Serverului  N/A
Port N/A
Nume Utilizator N/A 
Parola N/A

Note: Utilizați această configurație dacă aveți un client Proxy/Firewall. Pe viitor nu ar fii necesare alte informații pentru Platforma Clientului . Dacă site-ul dvs. utilizează un firewall, portul 1001 trebuie deschis pentru IP 193.178.175.38 sau numele DNS adresa : canalsimul.difbroker.com.

Avantaje: Acesta este modul de funcționare preferat deoarece permite transferuri rapide de date între server și Platforma Clientului.

Solutii Alternative

În cazul în care nu este posibil să se deschidă acest port datorită politicii firewall stricte, Platforma Clientului poate fi configurată pentru a utiliza:

Resetează Setările Serverului
Numele Serverului de Tranzacționare canalsimul.difbroker.com
Utilizează HTTP Da
Port N/A
Setări Proxy Server
Conectare Via  Proxy Server Da
Versiunea Protocolului SOCKS N/A
Numele Serverului DNS sau Adresa IP a Serverului HTTP Proxy
Port De obicei 80 sau 8080
Nume de Utilizator Folosește ID-ul utilizatorului pentru autentificarea proxy
Parola Parola pentru autentificarea proxy
Note: Dacă portul 1001 nu poate fi deschis (de exemplu din cauza politici stricte firewall), platforma Clientului poate fi configurata pentru a rula în modul HTTP unde toate comunicările dintre server și Platforma Clientului utilizeaza HTTP Port.
Avantaje: Port 1001 nu trebuie să fie deschise pe firewall.
Dezavantaje: Acest mod de operare este considerabil mai lent decât soluția de protocol prime.

 

Setări Remote Server
Numele Serverului de Tranzacționare canalsimul.difbroker.com
Utilizează HTTP Nu
Port 1001(trebuie să fie deschis în Firewall)
Setările Serverului Proxy
Conectare Via  Proxy Server Da
Versiunea Protocolului SOCKS 4 sau 5
Nume Server DNS sau Adresă IIP pentru Socks Proxy Server
Port de obicei 1080
Nume Utilizator Folositi ID-ul pentru autentificarea Proxy
Parola Parola pentru autentificarea proxy (numai versiunea 5 )
Note: În cazul în care site-ul dvs. utilizează un firewall, portul 1001 trebuie sa fie deschis pentru adresa IP 193.178.175.38 sau numele DNS canalsimul.difbroker.com
Avantaje: Acesta este modul de funcționare preferat deoarece permite transferuri rapide de date între server și stația Client.
Dezavantaje: Necesită un server proxy care acceptă protocolul Socks

 

Resetați Setările Serverului
Numele Serverului canalsimul.difbroker.com
Utilizare HTTP Da
Port 80
Setări Proxy Server 
Conectare Via  Proxy Server Nu
Versiunea Protocolului SOCKS N/A
Numele Serverului N/A
Port N/A
Nume Utilizator N/A
Parola N/A
Notes:
Avantaje: Nu necesită ca Port 1001 sa fie deschis în firewall.
Dezavantaje: Acest mod de operare este considerabil mai lent decât portul 1001 pentru comunicații.

Resetati Setările Serverului

Numele Serverului de Tranzacționare Acesta este numele DNS sau adresa IP a serverului de tranzacționare și nu ar trebui să fie schimbat cu excepția cazului în care sunt instruiți să facă acest lucru de către noi.
TCP/IP Port Platforma Clientului suportă un protocol TCP / IP de proprietate, pentru comunicarea cu serverul de tranzacționare. Acest protocol oferă comunicații eficiente cu serverul de tranzacționare și vă recomandăm să-l folosiți acolo unde este posibil.
Utilizează HTTP

Pentru a configura platforma client pentru a comunica cu serverul de tranzactionare prin tunelul HTTP locul protocolului de proprietate, bifați căsuța de selectare, Utilizare HTTP. Acest lucru poate fi necesar pentru a ca platforma clientului să comunice cu serverul de tranzacționare prin firewall-ul sau server proxy.

Proprietate TCP / IP protocol (non-HTTP) este modul de operare preferat, deoarece permite transferuri rapide de date între server și stația Client.

Setările Serverului Proxy

Conectare via serverul proxy

Verificați conectarea prin căsuța de selectare server proxy pentru a configura stația Client pentru comunicații prin intermediul unui server proxy.
SOCKs

Dacă Platforma Client este configurată să comunice folosind protocolul de proprietate (de configurare recomandat), protocolul Socks trebuie folosit pe server proxy și versiunea corectă SOCKs trebuie selectată. Selectați versiunea de protocol SOCKS pentru a utiliza  Proxy Server (versiunile 4a și 5 sunt acceptate).

Dacă Platforma Client este configurată să comunice cu ajutorul tunel HTTP (căsuța de validare Utilizare HTTP este bifată), proxy-ul se presupune a fi un proxy HTTP și protocolul SOCKs nu este utilizat.

DNS sau Adresa IP Introduceți fie numele DNS sau adresa IP a serverului proxy văzută de rețea. Recomandăm utilizarea denumirilor DNS acolo unde este posibil ca acest lucru se poata face traversarea traducerii adresei (NAT) soluții simple.
Nume Utilizator sau Parola

Introduceți numele de utilizator și parola, dacă este necesar prin serverul proxy.Dacă proxy utilizează versiune de protocol SOCKS a 4-a, Numele de utilizator este acceptat numai de acest protocol, SOCKs protocol versiunea 5 suportă atât numele de utilizator, cât și parola.

Proxy HTTP poate fi configurat pentru numele de utilizator și parola pentru autentificare de bază.

Port Proxy Port:
HTTP Proxy : 80 or 8080
SOCKS Proxy : 1080
Setările Comunicării
Permite Înregistrarea Comunicării Bifati căsuța de validare pentru a activa logarea comunicațiilor între platforma client și serverul de tranzacționare. Acest lucru se face de obicei în scopuri de depanare.