Planul de Continuitate al AfaceriiPlanul de Continuare al Afacerii ( Business Continuity Plan-BCP) Rezumat

DIF Broker se angajează să păstreze interesele clienților în cazul unei întreruperi de urgență a afacerii. Acest Plan de Continuitate al Afacerii (Business Continuity Plan- BCP) dezvăluie și rezumă efortul DIF Broker de a reduce riscurile inerente ale întreruperii neprevăzute a afacerii. Strategia de continuitate a afacerii firmei este să răspunda unui Plan Signifiant de Întrerupere al Afacerii (Significant Business Disruption - SBD) făcând o evaluare financiară și operațională, o recuperare rapidă și o reluare a operațiuniilor, protejând toate registrele și evidențele firmei, care să permită clienților noștri să-și deruleze afacerea. În cazul în care vom stabili că nu putem continua planul nostru de afacere, vom asigura accesul prompt al clienților la fondurile și acțiunile lor pentru a permite îndeplinirea obligațiilor noastre existente față de clienți în caz de întrerupere urgentă a afacerii.

Planul nostru anticipeaza două tipuri de planuri SBDs, intern și extern.

SBDs intern afectează doar capacitatea firmei noastre de a comunica și de a sustine afacerea, spre exemplu un incendiu.

SBDs extern împiedică funcționarea piețelor de valori mobiliare sau a unui număr de firme, la o scară largă, perturbarea regionala. Răspunsul nostru la un SBD extern se bazează mai mult pe alte organizatii și sisteme.

În cazul unui SBD, ne vom muta operațiunile din birourile afectate către cele mai apropiate locațiile cu birouri neafectate. Am creat și avem acces la emailuri pe bază WEB, de altfel, comunicații și tranzacții sunt efectuate tot pe bază WEB.

DIF Broker nu deține custodia fondurilor sau valorilor mobiliare ale clienților, fondurile și Actiunile sunt alocate cu partenerii noștri de depozitare, Saxo Bank și Banco Santander. Dacă serviciul de telefonie este disponibil, personalul nostru poate lua comenzile clienților, și dacă accesul la Web este disponibil, DIF Broker va posta pe site modul în care clienții pot accesa fondurile lor.

Declinarea de Raspundere

Strategia DIF Broker de continuitate a activității este proiectată pentru a ne permite să îndeplinim obligațiile existente față de clienții noștri în cazul unei perturbări semnificative a afacerii, cu toate acestea, nu este infailibilă. DIF Broker nu are nici un control asupra diferitelor entități pe care ne putem baza în caz de urgență. Nimic din acest document nu va fi interpretat pentru a aduce un amendament, a completa sau a modifica oricare dintre termenii și condițiile stabilite de acord între client și DIF Broker.

Contacte de Urgență:
Site-ul nostru este: www.difbroker.com