Dif Broker: Cel mai bun Online Broker, Europa de Vest, 2011

Paulo Pinto, CEO al DIF Broker International și Adolfo Alonso, CEO al Dif Broker, Spania au primit premiul pentru cel mai bun Online Broker, Europa de Vest, 2011.
View video →

Dif Broker a fost distins cu premiul Cel mai bun Online Broker din Europa de Vest in 2011, pentru al doilea an la rand. World Finance a mentionat : ''Judecatorii considera ca '' Trade the World with DIF Broker'' este mai mult decat un simplu slogan de marketing si considera ca DIF Broker ofera cea mai cuprinzatoare gama de produse intr-o mare varietate de piete bursiere.

Clientii Dif Broker au fost aprovizionati cu toate instrumentele necesare pentru a le permite să  reuseasca sa aiba access la cotații în timp real, o suită completă de grafice cu instrumente analitice și un serviciu de știri financiare multi-feed.

Dif Broker ofera un material educational excelent in curs de dezvoltare pentru clientii sai care din nou pozitioneaza DIF Broker ca avand un avantaj fata de alti Brokeri.

DIF Broker cu adevarat ''niveleaza'' terenul de joaca, un investitor din Australia este capabil sa tranzactioneze cu aceeasi incredere, siguranta cu a unui investitor profesionist de pa Wall Street prin utilizarea serviciilor DIF Broker.''

 


Dif Broker, Best online broker, Western Europe 2010

Descarcă DEMO Gratuit
Verificare Text