Modele Auto-Gestionate cu ETF-uri

World Finance Best 100

Dif Broker mereu cu un pas înaintea timpurilor, oferă la momentul actual peste 80 de modele de investiții auto-gestionate cu fonduri tranzacționate la bursă. Revista World Finance încheie anul, așa cum o face de obicei, prin clasificarea celor mai bune performațe din piețele financiare, World Finance 100. Recunoscând perfomanța atât persoanelor fizice și companiilor din întreaga lume, Revista World Finance 100 nu este doar un punct de referință pentru cele mai bune companii, oferind un punct de plecare pentru cei interesați în a știi care sunt companiile și persoanele fizice care furnizează cele mai bune practici, precum și implementarea celor mai solide strategii.

Doar cumpărând și deținând acțiuni sau fonduri, nu este îndeajuns pentru a obține un profit stabil al investiției, de-a lungul anilor. După o perioadă de creștere apare o piață de scădere. Pentru a putea avea venituri stabile și, în același timp, a reduce riscul, este nevoie să se urmeze o tendință, prin schimbarea activelor în care investim capitalul nostru.

De peste 25 de ani reușim, iar metodele noastre au fost testate în diferite condiții pe piețele financiare. În selectarea investiților financiare compania noastră oferă tehnologii inovatoare, actualizând clasamentul global al finanțelor. Clasamentul fiind alcătuit din: Acțiunii, Fonduri, Mărfuri și Obligațiuni.

Noi nu credem într-o diviziune constantă a investițiilor: 60% acțiuni, 40% obligațiuni. Portofoliul nostru poate investii, în orice moment dat, 100% în stocuri sau 100% în obligațiuni, totul depinzând de trendul pe care îl avem în mometul respectiv.

Păstrează Controlul Deplin Asupra Finanțelor Tale

Investițiile vor fi pe contul dumneavoastră individual de tranzacționare, unde veți avea o imagine de ansamblu a investițiilor constantă și unde puteți vedea toate instrumentele care constituie o investiție, rezultatele și costurile. În orice moment puteți încheia investiția, fără restricții din partea noastră.

Puteți începe investițiile sub formă de consultanță, unde vă vom prezenta viziunea noastră asupra piaței, recomandarea, dar ultimul cuvânt va fi mereu cel al investitorului.


Contactați-ne