Dif Freedom

 

Această platformă unică cuprinde Acțiuni, CFD, Schimb Valutar si Contracte Futures si are integrat un sistem ‘’cross-margining back-office’’ astfel încât puteți urmării investițiile dumneavoastră în timp real.
Dar este mai mult decât o platformă de tranzacționare. Noi ne străduim să oferim clienților noștri aceleași avantaje de care se bucura traderii bancilor foarte mari de pe Wall Street, având, prin urmare, o suită completă de grafice și instrumente analitice și un serviciu ‘’multi-feed’’ de știri financiare, care îți va oferii posibilitatea de a știi ce se întâmplă, atunci când se întâmplă.
Credem cu tărie că oferim clienților noștrii cele mai bune instrumente de tranzacționare disponibile care să le permită într-un final să ia decizii profitabile.

 

 

Autentificare DIF Freedom WEB
Folosește-ți Mobilul

Manual De Tranzacționare Platforma Dif Freedom

 Cum să te înregistrezi și să Plasezi Primul Ordin.

Ghid Rapid Tranzacționare Acțiuni 

Condițiile de Tranzacționare Acțiuni Ghid.

Situația Contului Ghid Rapid.

Plasare Ordine și Ordine Relaționate (Stop Loss și Ordine Limită)

Grafice - Ghid Rapid.

 

Ghid Rapid Tranzacționare CFDuri 

Condițiile de Tranzacționare CFDuri

Plasarea Primului Ordin CFD

Situația Contului Ghid Rapid

Plasare Ordine CFD si Ordine Relaționate (Stop Loss și Ordine Limita)

Grafice Ghid Rapid

 

 

DIF Freedom Web

Proiectată pentru a fi la fel de rapidă și ușor de utilizat, noua platformă DIF Freedom Web este o platformă web, care poate fi folosită prin oricare browser compatibil cu HTML5 și orice dispozitiv.

DIF Freedom Web va oferă o excelentă experiență în cross-devices între desktop-uri, tablete și smartphone-uri cu experienta userului foarte strâns aliniate si liste de urmărit.

 

Prima Experiență!

Când vă autentificati pentru prima dată la platformă, sunteți ghidat prin câțiva pași rapizi pentru a seta platforma, cerințelor dumneavoastră, incluzând:

- Preferințe regionale de limbă.
- Produsul de tranzacționare și preferințele regionale folosite pentru a construi listele de urmărit pentru cele mai populare instrumente pentru o regiune selectată cu scopul începeri tranzacționării.
Notă: Produsele neselectate vor fi ascunse pentru a simplifica platforma. Puteți activa aceste produse de tranzacționare în cadrul produselor de tranzacționare din meniul platformei.
- Întrebările Mifid pentru produsele pe care le-ai activat pe platformă.

Experiență Cross-Device Excelentă

 

Tranzacționare Acțiuni prin Platforma DIF Freedom WEB

 Ghid Plasarea Ordinelor Acțiuni și Lista Instrumentelor de Urmărit

Tranzacționare CFDuri prin Platforma DIF Freedom WEB

 Ghid Plasarea Ordinelor CFD și Lista Instrumentelor de Urmărit

 

Investițiile prevăzute pe acest site nu pot fi potrivite pentru toti investitorii privați, înainte de a lua orice decizie întemeiată pe acest site trebuie să vă adresați DIF Broker sau unui consilier independent în privința determinării dacă investiția menționată este adecvată cerințelor dumneavoastră.

Cetățenii americani care deschid conturi în afara țării de origine trebuie să se asigure că plătesc impozitele corecte indiferent de domiciliul stabilit.

Descarcă DEMO Gratuit
Verificare Text