DIF Broker Anunta:

'' Modele de investiții inovatoare pentru clienții români ''

DIF Broker lansează noi modele de investiții prin intermediul unui sistem de tranzacționare on-line
Modelele noastre sunt furnizate printr-un sistem de tranzacționare on-line, unde investitorul  va putea vedea investiția în timp real de oriunde, oricând.

DIF Broker Sociedade Financeira de Corretagem, SA ,recent deschisă pentru investitorii din România, a lansat noile modele de investiții prin intermediul unui sistem de tranzacționare on-line. Aceste modele au drept scop diversificarea investițiilor și oferă clienților posibilitatea de a deține portofolii la nivel global.

Paulo Pinto, COO al DIF Broker, a declarat: '' Aceste modele permit clientilor să investească în întreaga lume fără dificultăți, fără complicații, să înțeleagă modelul în care au investit banii, să aibă sentimentul de siguranță, chiar dacă nu vor înțelege piața financiara din Japonia sau nu vor ști mare lucru despre Japonia; vor fi în măsură să aibă disponibil un model de investiție pentru această piață. Modelele noastre sunt furnizate printr-un sistem de tranzacționare on-line, unde investitorul  va putea vedea investiția în timp real de oriunde, oricând.’’

Într-o lume financiară în care emoțiile sunt principalul factor de decizie, aceste modele sunt guvernate de propriile reguli, unde emoțiile umane sunt inexistente. Prin urmare, metoda va lucra doar pentru beneficiile investitorului. DIF Broker folosește metodologia partenerului strategic -Dorsey Wright Associates -, un puternic instrument de investiție care vă ajută să investiți întelept.

Investitorii nu trebuie să fie experți în piețele globale de capital pentru a avea succes și pentru a beneficia de avantajele oportunităților apărute prin aceste modele de investiții.

DIF Broker intâmpină investitorii români cu o largă perspectivă, le oferă posibilitatea de a face parte dintr-o comunitate globală, unde vor cunoaste o viziune diferită a piețelor financiare. De asemenea, DIF Broker oferă și posibilitatea de a investi în produse financiare prin metodele sale inovatoare. Desigur, clienții pot investii pe cont propriu intr-un mediu on-line folosind un cont individual de tranzacționare, disponibil prin platforma noastra DIF Freedom.

Robert Cazan, reprezentantul DIF Broker pe România, adaugă: “ Metodologia noastra a reușit timp de peste 25 de ani, iar metodele noastre au fost testate pe mai multe piețe ‘’bull & bear’’, așadar dorim să împărtășim investitorilor români cultura, gândirea și percepția noastră despre aceste metode de investiții.’’

‘’DIF Broker pentru investitorii diferiți’’

Modele de Investitii Inovatoare pentru Clientii Romani

 

DIF Broker isi anunta Prezenta pe Piata Financiara Romaneasca, scopul nostru fiind:

"Crearea unei identități care are la bază prima comunitate financiara globală".

Lisabona, Portugalia Astăzi 10.11.2015 - DIF Broker Sociedade Financeira de Corretagem, SA, unul dintre cei mai dezvoltati brokeri financiari globali, reglementat în tari ca Portugalia, Spania, Germania, Anglia si Polonia, anunță că a obtinut autorizația LPS de a oferii servicii financiare în România. Activitatile se vor desfasura prin intermediul noului birou reprezentativ in limba română creat la sediul principal DIF Broker din Lisabona, Portugalia.  

Noul Birou este în responsabilitatea lui Robert Cazan, reprezentantul Romaniei in echipa DIF Broker " Ca si cetatean român sunt foarte fericit să am posibilitatea de a oferi investitorilor români o nouă abordare asupra piețelor financiare și o paleta larga de oportunitati inovative de investitii. Sunt onorat sa fac parte din echipa DIF Broker, recunoscuta ca fiind cea mai buna companie de brokeraj din Europa de Vest în ultimii 3 ani si incurajez investitorii romani sa se alature portofoliului nostru pentru investitii de succes ''.

DIF Broker este o comunitate financiara globala, axata pe a oferi investitorilor on-line cele mai noi si sigure inovatii din serviciile financiare si o platforma de tranzactionare intuitiva. Clientii nostri au la dispozitie aceleași instrumente de tranzactionare online ca un trader profesionist, scopul fiind oferirea unei perspective globale de care investitorul are nevoie pentru a lua cele mai bune decizii.

'' Activitatea noastra este fundamental personalizata. Nu contează care este nivelul constintelor dumneavoastra în investițiile financiare, echipa DIF Broker va va oferi soluții financiare, sprijin profesional și informatiile necesare in domeniul burselor financiare pentru ca investitiile dumneavoastra sa fie un real succes. '' A declarat Paulo Pinto COO al DIF Broker.

DIF Broker ofera investitorilor romani o noua perspectiva investitionala bazata pe o examinare atenta a pietelor financiare cu scopul de a maximiza profitul adus de portofoliul de investitii.  DIF Broker permite accesul la o gamă largă de produse financiare prin intermediul unui sistem inovativ de tranzacționare on-line alaturi de portofolii administrate cu modele. DIF Broker s-a evidentiat pe piata financiara ca un broker pionier in implementarea inovatiilor și prin dezvoltarea unei comunitati financiare globala.

DIF Broker a fost declarat cel mai bun Broker Online din Europa de Vest de către Revista Global Finance & Finance Review și a fost ales în 2014 in primele 100 companii financiare din lume de către Revista World Finance.

DIF Broker isi anunta prezenta pe piata din Romania.