Nou ca Investitor?

Învățați să tranzacționați: DIF Educație este despre a învăța cum să vă stabiliți obiectivele, despre unde vreți să ajungeți si despre planul de lucru pentru a ajunge acolo. DIF Educație este despre secretele succesului financiar si de a le învăța cât timp sunteți tineri.

Descarcă Platforma DIF Freedom si tranzacționeaza într-un cont DEMO pentru distracție si pentru a învăța regulile de bază ale investițiilor financiare. Preferați să vă folosiți mobilul, foarte bine, atunci puteți utiliza DIF Mobil si antrenați-vă abilitățile de tranzacționare în timp ce vă distrați.

 

Portofolii Administrate Simplificate / Modele Auto-Gestionate

''Stimate Investitor,

Luand in cosiderare condițiile de piață actuale, în calitate de investitor ai putea fi interesat să știi despre cum să iti investesti fondurile într-un mod sigur, de încredere și transparent.

Sunt Portofoliile Simplificate și Modele Bazate pe investiții automate alegerea pentru acest an?

Incepand cu noul an 2016, acesta este momentul perfect pentru a verifica și planifica modul în care puteți avea un portofoliu administrat, simplificat, printr-un cont de tranzactionare cu un nivel foarte ridicat de transparență. Rezultatele managerilor de portofolii pentru anul trecut sunt pe deplin transparente și documentate pe site-ul nostru.

Cu Dif Broker aveți posibilitatea de a verifica care Portofoliu sau care Model Auto-Gestionat este potrivit riscului investiției dvs. Dacă sunteți în căutarea unui portofoliu cu risc scăzut, veti opta, probabil, pentru Strategia noastră, Planul de Economisire sau Modelele Tărilor Noastre, dar dacă sunteți în căutarea unui portofoliu cu un risc ridicat, puteți alege Portofoliul castigatorului World Top Investor.

Portofoliul sau Modelul în care veți fi în măsură să investiti depinde de dorinta dvs de investiție și profilul dvs de risc. Posibilitatile sunt mari și, dacă doriți să investiti într-o anumită țară, companie sau un produs, contul de tranzactionare va va oferi această fereastră deschisă pentru o Investitie Globala.

Dacă sunteți interesat în verificarea portofoliilor administrate disponibile sau pentru a descărca un DEMO gratuit al platformei noastră de tranzacționare pentru 21 de zile, vă rugăm să verificați link-ul de mai jos.

DIF Freedom DEMO Gratuit.

Vă mulțumim pentru aceasta oportunitate și daca aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.''

 

Strategia Dogs OF DOW!

Multi dintre noi au auzit de strategia de investitii ‘’Dogs of Dow’’, strategie care pote fii sustinuta in zilele noastre, in special datorita propriei sale esente, aceea ca este o strategie care genereaza profit. Este una dintre acele abordari care are destul de putine piese in miscare, este foarte usor de explicat si prospectat si a depasit in performanta Indicele Dow Industrial Average pe termen lung.

Au existat multi ani in care strategia a functionat si alti ani in care nu. De exemplu in 1999 strategiei i-a lipsit expunerea catre domeniul tehnologic, fapt care a dus la o neperfromanta drastica, apoi din nou, in anii ce au urmat, lipsa expunerii catre domeniul tehnologic a lucrat ca un beneficiu imens. Nu trebuie sa ne uitam in urma mai mult de cativa ani pentru a putea vedea cat de bine, profitul relativ poate veni in diferite forme si marimi. In anul 2006 Portofoliul DOW 5 a acumulat profituri de 29.62%, analiza bazata pe profiturile totale (incluzand dividentele) depasind oricare cifre si toate performantele Indicelui Intern.

In anul 2008 strategia ‘’Dogs of Dow’’ a scazut cu 49%, realizand cele mai slabe performante in comparatie cu ceilalti Indici ale Pietelor Majore. De-a lungul anior 2009 si 2010 traditionalul Portofoliu ‘’Dogs of Dow’’ sa regrupat cu restul de piata, pentru ca o vasta majoritate a Actiunilor au crescut de-a lungul acestei perioade de timp. Unele dintre cele mai bune rezultate ale strategiei au venit in anii recenti, unde portofoliul a acumulat venituri cu doua cifre in anii 2011-2014, depasind insusi Indicele in fiecare caz (cu exceptia anului 2013, cand DJIA, a acumulat mai mult de 26% in performanta). Acum ca anul 2015 este in carti iar datele au fost zdrobitoare, se pare ca va merge catre un alt an de supraperformanta in ciuda tuturor profiturilor negtive.

Daca doriti mai multe informatii si sunteti interesati de aceasta strategie va rugam sa contactati echipa DIF.


ECB Stabilitatea Preturilor video

Faceti cunostinta cu Ana si Alex explicand despre stabilitatea preturilor. ''Stabilitatea Preturilor''

- De ce este important pentru tine?’’

 

 Windows media movie

Invata cum sa Tranzactionezi

 Flash movie