Administrare Cont


DIF Broker este conștient de faptul că investitorii devin din ce în ce mai pretentioși. În încercarea de a satisface nevoile clienților, DIF Broker caută să întrunească prin profesioniștii și partenerii lor, un set de instrumente, technici și modele pentru a satisface așteptările dumneavoastră.

Pentru noi clientul este pe primul loc. Noi mergem dincolo de soluțiile financiare pentru a deveni parteneri esențiali ai clienților noștri.

Pentru a ajuta în îndeplinirea obiectivelor dumneavoastra financiare și pentru a construi un portofoliu cu un profit stabil, primul pas este acela de a înțelege și a asculta obiectivele personale, pentru ca mai apoi să putem oferi abordări eficiente pentru a vă atinge obiectivele. O dată ce clientul înțelege riscurile și este dispus să și le asume în urmărirea scopurilor personale, împreună cu o înțelegere clară a așteptărilor clienții noștri, vom implementa o strategie de investiții.

Acest serviciu prezintă un dublu avantaj pentru clienții noștri. Pe de o parte ei sunt ajutați în deciziile lor prin intermediul serviciului Advising asigurat de Brokerul Privat și, pe de altă parte, clientul are posibilitatea de a învăța, de a înțeleage mai bine lumea complexă în care trăim, prin mișcările zilnice ale piețelor financiare.

DIF Broker vă oferă o gamă largă de servicii și produse